Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان بررسی طرح الزام شهرداری به ثبت میراث طبیعی کوه بی بی شهربانو، زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات اجتماعی با اشاره به اینکه باید ظرفیت‌های طبیعی شهر تهران حفظ شود، گفت: تهران با توجه به توسعه‌ای که پیدا کرده بخشی از این میراث طبیعی اش در ساخت و ساز از حال از بین رفتن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری مکلف به احیای میراث طییعی شهر است و با توجه به محتوای اقلیمی آرامگاه و کوه بی بی شهربانو شهرداری موظف است با بررسی محدوده ثبتی آرامگاه بی بی شهربانو نسبت به پیگیری ثبت ظرف ۳ ماه اقدام و طرح‌های خود را اجرا کند.

صدراعظم نوری گفت: اگر این طرح به تصویب برسد تعادلی در توجه به میراث طبیعی و ارزشمند شمالی و جنوبی تهران ایجاد می‌شود.

علی اعطا در رابطه با عنوان این طرح که از الزام شهرداری برای ثبت میراث طبیعی صحبت شده گفت: این عنوان درست نیست چون شهرداری می‌تواند پیگیری کند نه ثبت.

صادقی سرپرست اداره کل حریم عنوان کرد: ما دنبال یک موازنه در شمال وجنوب تهران هستیم اما اجرای آن از اختیارات ما نیست و اگرچه این کوه در حوزه حریم شهر تهران قرار دارد و ما با موانعی روبرو هستیم، اما می‌توانیم با همکاری و پیگیری این مساله را پیش ببریم. طرح‌های توسعه‌ای با ثبت اتفاق می‌افتد اما اینکه آیا این مساله الزام است باید بحث شود.

کلیات این طرح با ۱۶ موافق به تصویب رسید.

مسجد جامعی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه یکی از قدیمی ترین معابدی که به خانم اختصاص داشته است در این محدوده قرار دارد و این معبد زنانه مورد توجه هندی‌ها و پاکستان است به آن توجه ویژه شود.

وی مهمترین تهدید این کوه را کارخانه سیمان دانست و گفت: تا زمان ثبت باید از ساخت و سازها و برداشت‌های موجود شود.

این پیشنهاد با ۱۵ رای موافق به تصویب رسید.

خداکرمی پیشنهاد داد عنوان این طرح به الزام شهرداری تهران به فراهم کردن سازوکار ثبت میراث طبیعی کوه بی بی شهربانو ارائه داد. که مورد موافقت قرار گرفت.

کلیات این طرح با اصلاحات انجام گرفته با ۱۶ رای موافق به تصویب رسید.
 

کد خبر 5143037 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران میراث طبیعی کوهستان شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا آیت الله سید ابراهیم رئیسی شورای شهر شهر تهران انقلاب اسلامی ایران بنیاد شهید و امور ایثارگران قوه قضاییه مترو سازمان حج و زیارت جشنواره فیلم رشد کمیته امداد امام خمینی کوه بی بی شهربانو الزام شهرداری میراث طبیعی ثبت میراث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند