Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجاهمین جلسه رسمی شورای شهرستان ری با هدف گرامی‌داشت روز موزه و میراث فرهنگی، با حضور رئیس و اعضای شورای شهرستان ری، رئیس و اعضای شورای استان تهران، بخشدار بخش مرکزی ری، رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ری، معاون حوزه اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰، مشاوران کمیته میراث فرهنگی و گردشگری شورای شهر تهران، ری و تجریش و اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ به مناسبت ارتقاء شورای روستای «قلعه‌نو» شهرری به شورای شهر، مراسم تحلیف محسن فاضلی و مهدی مهدوی به عنوان نمایندگان شورای اسلامی شهر و بخش قلعه‌نو شهرری برگزار شد.

همچنین با تصویب اعضای این شورا مقرر شد، بودجه متعلق به برگزاری همایش روز شوراها به برگزاری نشست پژوهشی باستان شناسی ری توسط دانشگاه شهید بهشتی با همکاری شورای اسلامی شهرستان ری اختصاص یابد.

جزئیات این طرح در کمیسیون فرهنگی شورای شهرری با حضور رئیس اداره کل میراث فرهنگی شهرری، یک نماینده از دانشگاه شهید بهشتی و یک نماینده از شهرداری منطقه ۲۰ بررسی خواهد شد.

در ادامه این جلسه از سوی حسن خلیل‌آبادی، رییس شورای شهرستان ری مطرح شد: با ارائه یک لایحه در جلسات آتی شورای شهر تهران، ری و تجریش و در صورت تصویب آن، شهرداری تهران موظف می‌شود با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان ری از ساختار نهادهای دولتی و با بررسی محدوده ثبتی آرامگاه بی بی شهربانو نسبت به پیگیری ثبت ملی میراث طبیعی کوه بی‌بی شهربانو ظرف مدت سه ماه اقدام و طرح‌های توسعه آتی در این محدوده را با رعایت اصول مندرج در اسناد فرادست را اجرا کند.

همچنین مصیب رحیم‌زاده، رئیس اداره کل میراث فرهنگی شهرری گفت: مرمت دو کتیبه وقف نامه مربوط به دوره قاجار در کوچه پاچنار شهرری آغاز شده است و در صورت پایان به موزه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تحویل داده می‌شود.

او افزود: طرح مرمت و استحکام‌بخشی ریل ماشین‌دودی شهرری را نیز با همکاری شهرداری منطقه ۲۰ در دستور کار قرار داده‌ایم، اما از مسئولان مربوطه تقاضا می‌کنم در حوزه قیامدشت مسیر دسترسی به بناهای تاریخی را ترمیم کنند تا این مسیر برای بازدیدکنندگان دسترس‌پذیرتر شود.

رحیم‌زاده با اشاره به نبود موزه در شهرری اظهار کرد: پیشنهاد داده‌ایم قلعه گبری را با یک کاربری مناسب به موزه تبدیل کنیم و موزه آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را به این مکان منتقل کنیم و با این امر موافقت‌هایی هم شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ری ادامه داد: در محوطه ری باستان قرار است توسط متخصصان کاوش‌هایی صورت گیرد که اگر شورای شهرستان ری همکاری کند با کمک باستان شناسان این محوطه را کاوش خواهند کرد و آثار تاریخی را از دل خاک بیرون می‌آورند.

در ادامه پنجاهمین جلسه شورای شهرستان ری، اعضا به بررسی بودجه سال ۹۹ این شورا پرداختند که سرانجام با ۹ رای بودجه سال ۹۹ به تصویب رسید.

در پایان این دیدار، اعضاء به همراه مدعوین به مناسبت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی از چشمه علی، برج طغرل و کاروانسرای شاه عباسی در شهر ری بازدید کردند و به بررسی و ارائه پیشنهادات برای بهبود وضع گردشگری این بناها پرداختند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران روز شوراها ثبت ملی میراث باستان شناسی ری شورای شهرستان ری میراث فرهنگی رئیس اداره شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

به نقل از روابط عمومی مرکزنوسازی و تحول اداری، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکار‌ها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آنها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبرد‌ها و راهکار‌هایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی